Herecké dvojici se v roce 2013, jen pár měsíců po svatbě, narodil syn, kterého pojmenovali Maceo Robert. Berry pak má z předchozího vztahu dceru Nahlu (7).

Budoucí exmanželé již ohledně svého rozchodu zveřejnili prohlášení, ve kterém stálo: „S láskou a vzájemným respektem jdeme dál a společně se chceme zaměřit na to, co je nejlepší pro našeho syna.“

Podle informací magazínu People ovšem rozvod nebude tak zalitý sluncem, jak ho herci líčí. Jablkem sváru jsou totiž peníze, na nichž se pár nedokáže shodnout. Berry se v minulosti již spálila a kanadskému modelovi Gabrielu Aubrymu (40) dodnes platí dost tučné výživné, ačkoliv se nikdy oficiálně nevzali.

Možná právě proto tentokrát nechce o něčem podobném ani slyšet. V otázce nákladů na výchovu syna se herečka odvolává zejména na předmanželskou smlouvu, podle které jsou příjmy i veškerá hotovost pouze jejím majetkem.

Její choť se ale rozhodl bojovat a najal si zkušenou právničku Lauru Wasserovou, která již rozvedla i hvězdy Kim Kardashian (35), Ryana Reynoldse (39) či Heidi Klum(42).

Tři a půl manželství

Prvním vyvoleným Halle Berry se stal v roce 1993 baseballista David Justice (49). Rozvod ovšem přišel už za čtyři roky. V roce 2001 pak herečka oslavila svatbu podruhé, tentokráte s hudebníkem Ericem Benétem, jenže i tento svazek po čtyřech letech skončil rozvodem. Posléze se herečka zapřísahala, že už se nikdy znovu nevdá. Předsevzetí jí vydrželo i přes její pětiletý vztah s Gabrielem Aubrym.

Nakonec to ale Berry nevydržela a do třetice všeho dobrého se provdala po tříletém vztahu právě za francouzského herce Oliviera Martineze, jenž v minulosti chodil i se zpěvačkou Kylie Minogue (47). Jak se nyní ukazuje, ani tohle manželství ale nedopadlo slavně. Kdy se herečka dočká happy endu?

Fotogalerie
7 fotografií