Známá herečka Shannen Doherty, která si získala naše srdce jako Brenda z Beverly Hills nebo Prue Halliwell z čarodějnického klanu, se musí vypořádat s nelehkým údělem. V březnu jí lékaři diagnostikovali rakovinu prsu. Od té doby se z pochopitelných důvodů stáhla z veřejného života a moc se neukazovala.

Tomu je teď ale konec. Vypadá to, že se Shannen cítí mnohem lépe – nedávno na svém instagramovém účtu zveřejnila fotografii, kde ji za nemocná prsa drží její kamarádky. Jako by chtěly říct: „My je nedáme!“ A zdá se, že si ženy užívají hezky stráveného času.

Jednou dívek na fotce je přitom hereččina mladší sestra! Alespoň tedy seriálová, a sice herečka Holly Marie Combs, která ztvárnila prostřední sestru Piper v populárním seriálu Čarodějky. Shannen nám ukázala, že už se ohledně své nemoci cítí lépe a také tak vypadá. Někdejší Brenda se zdá navzdory vážné nemoci plná života!

Shannen také nedávno dokonce přijala účast v televizní show Craiga Fergusona Celebrity Name Game, kde slavní lidé hádají různá slova. A dokázala na sebe nechtěně upozornit! Snažila se svým spoluhráčkám napovědět slovo děloha tak, že si vehementně ukazovala mezi nohy a dodala: „Není to vaše vagína, je to uvnitř!“ Pobavila tím všechny okolo. Účast v soutěži si herečka evidentně užila, po celou dobu se smála a úplně zářila!

Fotogalerie
9 fotografií