Jaký otec, taková dcera? Rozhodně ne! Dcerky veleúspěšných mužů, jakými jsou Steve Jobs, Bill Gates, Michael Bloomberg nebo Steven Spielberg, rozhodně nejdou ve šlépějích svých rodičů. Všechny jdou vlastní cestou, kterou našly v jezdectví!

Všechny prominentní dívky našly svou vášeň v jízdě na koni, a tak se také sešly na prestižním večírku, který pořádala společnost Longines Masters v Los Angeles.

Jednou z významných účastnic byla Georgina Bloomberg (36), nejmladší dcera miliardáře Michaela Bloomberga, která je profesionální jezdkyní už několik dekád.

„Po absolvování školy by bylo opravdu snadné dostat nějakou nudnou práci v kanceláři nebo pracovat s mým tátou. Ale já bych to nenáviděla. Jako každá kariéra, jízda na koni je o riskování, je to dřina a obětování se, musíte riskovat. Dvakrát jsem spadla a zlomila si páteř. Rozvíjí to charakter,“ řekla Georgina magazínu Glamour v roce 2013.

Další známou tváří byla Eve Jobs, dcera zakladatele společnosti Apple Steva Jobse. Na večírek dorazila i Jennifer Gates, další dcerka veleúspěšného podnikatele Billa Gatese, zakladatele společnosti Microsoft.

Nechyběla ani Destry Allyn Spielberg, dcera jednoho z nejznámějších hollywoodských režisérů Stevena Spielberga.

Další slavnou dívkou byla Jessica Springsteen, ta je dcerou známého amerického muzikanta, přezdívaného The Boss, Bruce Springsteena. Ani ta nejde ve stopách svých muzikálních rodičů, ale věnuje se raději sportu.

I když se jednalo o večírek pořádaný jezdařskou společností, mladé dámy na něj nepřišly v jezdeckých oblecích. Dívky na sebe oblékly ty nejkrásnější šaty a vyrazily na červený koberec, alespoň se svými úspěšnými tatínky mají něco stejného.

Fotogalerie
11 fotografií