Pátek 19. dubna 2024
Svátek slaví Rostislav, zítra Marcela
Oblačno, déšť 8°C

Teplo dělá divy: Takhle to vypadá, když se slavné páry rozdovádí na pláži!

/
  • Celebrity dovádějí na pláži!
    10. srpna 2015 ● 22:33

    Jsou sice slavní, ale když to na ně přijde, ani společenský status jim nezabrání v tom, aby na to vlítli třeba rovnou na pláži. Podívejte se na tyto slavné páry, které se neovládly a fotografové je přistihli v tom nejlepším.

  • 1.

    Heidi Klum a Vito Schnabel

    Hříšná topmodelka Heidi Klum (42) začala loni randit s mladičkým obchodníkem Vitem Schnabelem (29), který v ní probudil puberťačku. Jak jinak si vysvětlit, že milenci se od sebe skoro nemůžou odlepit. Heidi svého zajíčka na každém kroku líbá, a když se jim podaří najít místečko v soukromí, tak se na sebe vrhnou a oddají se vášnivé muchlovačce. Jinak tomu nebylo ani letos na dovolené na Sardinii, kde vznikly tyto snímky.
    Heidi a Vito si užívají intimní hrátky na pláži.
    Autor: Profimedia.cz
    Heidi a Vito si užívají intimní hrátky na pláži.
    Autor: Profimedia.cz
  • 2.

    Playmate Jenna Bentley a Ben Brown

    Playmate Jenna Bentley nejednou ukázala, že má v oblibě starší muže s tučným kontem. V minulosti randila například se zakladatelem magazínu Playboy Hughem Hefnerem (89). Před čtyřmi lety pak klofla milionáře a úspěšného podnikatele Bena Browna. Zatímco modelce je nyní 25 let, její přítel je přinejmenším o třicet let starší. Ale ani to páru nebrání si zadovádět na pláži.
    Playmate Jenna Bentley s milionářem Benem Brownem
    Autor: Profimedia.cz
    Playmate Jenna Bentley s milionářem Benem Brownem
    Autor: Profimedia.cz
  • 3.

    Kate Moss a Jamie Hince

    Supermodelka Kate Moss (41) si před čtyřmi lety vzala za muže Jamieho Hince (46), kytaristu ze skupiny The Kills. Mezi milenci to od začátku pořádně jiskřilo, což je patrné i ze snímku níže. Poslední dobou to mezi nimi ale spíše skřípe. Podle britského deníku The Sun si Jamie dobře rozumí s modelkou Victoria's Secret Jessicou Stam, která by se dala považovat za o 12 let mladší kopii Kate Moss. Rozvod je prý na spadnutí.
    Supermodelka Kate Moss s manželem Jamiem Hincem na pláži
    Autor: Profimedia.cz
  • 4.

    Melanie Brown s kamarádkou

    Spice Girl Mel B (40) si zažila spoustu bouřlivých vztahů. Dokonce, jak sama přiznala, měla několik let vztah i se ženou. I když se zpěvačka před osmi lety provdala za producenta Stephena Belafonta, bisexuálkou zůstala a jejímu muži to nejspíš vůbec nevadí. Loni totiž vzal Mel B i s její „kamarádkou“ na dovolenou a očividně si to pořádně užívali.
    Mel B je sice vdaná za Stephena Belafonta, ale očividně si občas užívá i s ženami.
    Autor: Profimedia.cz
    Mel B je sice vdaná za Stephena Belafonta, ale očividně si občas užívá i s ženami.
    Autor: Profimedia.cz
  • 5.

    Megan Fox s Brianem Greenem

    Herečka Megan Fox (29) zlomila před pěti lety všem mužům srdce, když si za muže vzala herce Briana Greena (42). Pár si spolu pořídil dvě děti a stále jim to klape.
    Herečka Megan Fox s manželem Brianem Greenem
    Autor: Profimedia.cz
  • 6.

    Anne Hathaway a Adam Shulman

    Americká herečka Anne Hathaway (32) si s předchozím partnerem hodně vytrpěla a málem skončila i ve vězení. Krátce po rozchodu se jí ale zadařilo. Anne potkala herce Adama Shulmana a byla to láska na první pohled. Po čtyřletém vztahu se v roce 2012 vzali a jsou spolu šťastní dodnes.
    Herečka Anne Hathaway při romantické chvilce s manželem Adamem Shulmanem
    Autor: Profimedia.cz
  • 7.

    Cristiano Ronaldo a Irina Shayk

    Cristiano Ronaldo (30) stále nenašel tu pravou. Charismatický fotbalista většinou loví mezi modelkami. Jeho asi nejdelším vztahem byl pětiletý románek s ruskou modelkou Irinou Shayk (29, na snímku). Cristiano je ale od ledna opět volný.
    Fotbalista Cristiano Ronaldo s tehdejší přítelkyní, ruskou modelkou Irinou Shayk
    Autor: Profimedia.cz
  • 8.

    Victoria Silvstedt s přítelem

    Švédská modelka Victoria Silvstedt (40) je pěkná dračice! Takhle nestoudně si blonďatá kráska užívala s přítelem na dovolené v Sardinii. Victoria má za sebou neúspěšné manželství a podle všeho je stále nezadaná.
    Švédská modelka Victoria Silvstedt si užívá vášnivou chvilku s přítelem.
    Autor: Profimedia.cz
  • 9.

    Geri Halliwell s přítelem

    Ani další Spice Girl, Geri Halliwell (43), neměla v lásce moc štěstí. Nejdříve otěhotněla po šestitýdenním vztahu se scenáristou Sachou Gervasim a poté si prošla několika neúspěšnými románky. Teď je ale snad konečně šťastná s Christianem Hornerem, ředitelem stáje Red Bull ve Formuli 1, se kterým takhle dováděla před šesti lety.
    Geri Halliwell s manželem Christianem Hornerem
    Autor: Profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 5

sores: Ježíš že to těm chlapům nevadí že si kupují k.u.rvy! Jsou to samci kterým záleží jenom na tom chtíči a city jdou stranou!Já bych se tedy po.blila starý,tlustý dědek kdyby se mě dotkl,brrr. Něco pro mě nepředstavitelné!

(11. 08. 2015 10:41)

moiaza:  Vždy mě rozesměje mladá pohledná slečna v náručí starého bachratého oplzlého dědka a strojený úsměv pro novináře sličné děvy. Proč ne, pro vysoké konto jeden umělý úsměv zas tolik nestojí.

(11. 08. 2015 09:18)

salto: Šu.alo se v minulosti, šu.á se nyní a šu.at se bude i v budoucnu, tak o čem je řeč?

(11. 08. 2015 09:07)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy