Puberťačky mají nyní nebývalý zájem o přehlídky pánského oblečení. V místech, kde zrovna Smith vystupuje, doslova zaplavují ulice. Model je k nim velmi vstřícný a dávání autogramů či objetí mu nedělají potíže.

#luckybluesmith @luckybsmith

Fotka zveřejněná uživatelem Lucky Blue Smith (@lucky_blue_smith_),Čec 30, 2015 v 9:39 PDT

Módní průmysl Luckyho objevil, už když mu bylo pouhých 12 let, v americkém Utahu společností Next Models LA. Jeho tři starší sestry agenturu zaujaly okamžitě také, a tak se rodina přestěhovala do Los Angeles, aby hvězdná kariéra mohla začít. Protože jsou všichni tak krásní, začali jim sousedé z legrace přezdívat Cullenovi, podle upírské rodiny ze ságy Stmívání.

#luckybluesmith #turkey #Istanbul @luckybsmith

Fotka zveřejněná uživatelem Lucky Blue Smith (@lucky_blue_smith_),Čec 30, 2015 v 9:37 PDT

Spolu se svými sourozenci tvoří Lucky Blue kapelu The Atomics, kde účinkuje jako bubeník. Ve 14 letech byl za bubny vyfocen s cedulí Hollywood v pozadí pro kampaň značky Levi’s a jeho kariéra stoupala strmě vzhůru. S velkými značkami ale pracuje Lucky Blue Smith neustále.

Největší poprask nastal, když si Smith odbarvil vlasy na platinovou blond. Po tomto kroku se nabídky práce jen hrnuly. Mnozí ho dokonce přirovnávají k mužské verzi světoznámé modelky Cary Delevingne. Jen za poslední rok spolupracoval se značkami Moschino, Fendi, fotil reklamy pro Calvina Kleina a nedávno byl označen za hlavní mužskou tvář Toma Forda.

#turkey #Istanbul #mavi #franciscolachowski #luckybluesmith @chico_lachowski @luckybsmith

Fotka zveřejněná uživatelem Lucky Blue Smith (@lucky_blue_smith_),Čec 30, 2015 v 11:35 PDT

Se svým 1,2 milionu fanoušků se řadí mezi největší hvězdy Instagramu. Ještě má ale pořád kam stoupat – pro srovnání: Kim Kardashian má 37,6 milionu a Justin Bieber 31,6 milionu.

@luckybsmith #luckybluesmith

Fotka zveřejněná uživatelem Lucky Blue Smith (@lucky_blue_smith_),Čec 30, 2015 v 9:35 PDT

Co je ale trochu kuriózní, je aktivita jeho fanoušků na Twitteru. Spojují se a dávají si vzájemně informace o tom, kde zrovna jejich idol je. Slintat mohou nažhavené školačky ale jen zdálky – proslýchá se, že mladík s někým randí. Žádné žhavé úlety tady ale asi nehrozí. Lucky Blue Smith se jako mormon zavázal k sexuální abstinenci až do vstupu do manželství.