Na míru ušité šaty od Valentina za necelé dva miliony korun, speciálně vyrobené boty od Christiana Louboutina s výšivkou „Paní Rothschildová“ a osmikarátový diamantový zásnubní prsten za čtyřicet milionů korun. V tom prošla Nicky Hilton uličkou k oltáři, kde řekla své „ano“ Jamesi Rothschildovi. Její sestra a hlavní družička Paris teď na svém Instagramu ukázala, co se dělo v zákulisí miliardářské svatby století.

Nicky Hilton se na svůj svatební den připravovala v londýnském hotelu Claridge. Sestry Hiltonovi si před obřadem užívaly péči v saténových župáncích, které měly na zádech vyšité „nevěsta“ a „družička“. Na jednom snímku Nicky zadumaně kouká z okna a s úsměvem na rtu zřejmě přemýšlí nad svým velkým dnem. Paris se pak pochlubila selfie v modrém župánku poté, co se o ni postarala kadeřnice a maskérka.

Samotný obřad se konal v Kensingtonském paláci. Už několik dní před velkou událostí se rozkvetlé zahrady jednoho z nejkrásnějších paláců Londýna staly dějištěm příprav. Cateringoví pracovníci pobíhali sem a tam, aby den miliardářských dědiců byl perfektní. Na zahradě se postavil velký bílý stan a všude postávaly krabice s girlandami květin.

Vždyť mezi hosty byli vlivní lidé. Do schránky dostala pozvánku dcera Hilary a Billa Clintonových Chelsea, módní návrhářka Petra Stunt nebo kmotr princezny Charlotte Thomas van Straubenzee.

Nicky Hilton si v sobotu vzala po dlouhém vztahu bankovního dědice Jamese Rothschilda. Manželé pocházejí z dynastií miliardářů. Tímto svazkem se bohatství obou rodin spojilo.

Fotogalerie
19 fotografií