Stejné záznamy také dokazují, že se Bill Cosby přiznal v soudním procesu, který proběhl před deseti lety. Tehdy na něj bylo podáno trestní oznámení za sexuální obtěžování. Tento případ však nebyl uzavřen a táhl se do roku 2006. Bavič nebyl nikdy soudně trestán nebo z něčeho obviněn.

Tyto dokumenty byly zveřejněny díky jedné tiskové agentuře, která na ně narazila při kompletování dokumentace v případu komika a sexuálního zneužívání. Jeho právníci se snažili zastavit zveřejňování těchto informací z důvodu ztrapňování klienta a odhalení osobních údajů.

Svědectví uvádí, že Cosby přiznal, že sedativa získal v roce 1970 a dal ho ženám, se kterými chtěl mít pohlavní styk. Bavič uvedl, že dal prášek „několika lidem“. „Potkal jsem slečnu T. v Las Vegas. Bavili jsme se v zákulisí. Dal jsem jí prášky a pak jsme se spolu vyspali,“ stojí v záznamech.

Právníci tvrdí, že ženy, které ho žalují, si sedativa vzaly vědomě. Cosby ale také přiznal, že jim nabízel peníze, aby ho nežalovaly.

Komik čelí několika obviněním ze sexuálního obtěžování, která se datují od roku 1960. Většina z nich je však už promlčená. Tato obvinění zpočátku Cosby označoval jako nepodložené výmysly. Kvůli nim také přišel o mnoho pracovních nabídek v televizi a o vlastní pořad The Cosby Show.

Fotogalerie
5 fotografií