Rozruch rodinka 40leté herečky a 51letého herce vzbudila už v odletové hale. Jejich šest dětí připomínalo bleší cirkus, starší děti měly na starosti ty mladší, vedly se za ruce stejně jako nejslavnější hollywoodský pár. Jolie s Pittem, Maddox (13), Pax (11), Zahara (10), Shiloh (9) a šestiletá dvojčata Knox a Vivienne šli na odbavení jako všichni ostatní. Nedoprovázela je žádná ochranka, letěla s nimi jen jedna jejich chůva.

K překvapení všech pak během transferu v Paříži čekala celá slavná rodina v odletové hale mezi ostatními cestujícími. Vrchol přišel, když v letadle do Nice, kde mají rodinné sídlo, pak obsadili sedadla v ekonomické třídě. Nijak se nemaskovali, jen Brad měl na hlavě naražený klobouk a oči si kryl slunečními brýlemi.

Vzájemně si pomohli s kufry, které nasázeli do přihrádky nad hlavami. Pak se děti ukázněně usadily a každý se zabavil podle svého – Zahara si vzala knížku nebo učebnici, do které si dělala poznámky, Shiloh si na uši narazila obří černá sluchátka a poslouchala muziku, Vivienne si nesla dvě růžové tašky nejspíš s hračkami nebo laptopem.

Když vystoupili v Nice, na letišti je čekala letištní dodávka, která je na jejich sídlo všechny najednou odvezla. Děti, které si samy nesly svoje zavazadla, do ní pod dohledem táty Pitta naskákaly a už se jelo. S největší pravděpodobností zamířili na rodinný zámek Miraval, který vlastní od roku 2008. Loni v létě se tu také konala malá rodinná svatba, kdy si Brad a Angelina po letech soužití konečně řekli ano.

Fotogalerie
6 fotografií