Slavná zpěvačka, která na sebe upozorňuje vedle zpěvu zejména svými věčnými váhovými úbytky, které střídají kynoucí fáze jojo efektu, začala mít prý problémy s alkoholem už v roce 2001, kdy si jím začala léčit své psychické problémy. Tehdy se kvůli extrémnímu pracovnímu tempu a psychickému vypětí dostala až za hranice svých sil a skončila na psychiatrické léčebně.

„Mariah pila i v těhotenství a dokonce i během kojení,“ tvrdí její bratr Morgan, který má strach, že se jeho slavná sestra nebude moci postarat o svá čtyřletá dvojčata Maroccan a Monroe. „Vlastně jsem ji nikdy neviděl střízlivou,“ pokračuje její bratr v drsných obviněních.

Kromě alkoholu do sebe Mariah prý denně sype mix léků na zklidnění a proti depresím a úzkosti, které jí předepisuje její lékař, a zalévá je alkoholem. „Bojím se, že dopadne jako Whitney Houston. Je nervově labilní,“ nechal se slyšet její bratr. Whitney Houston zemřela v roce 2011 po srdeční příhodě. Utopila se ve vaně, pitva pak odhalila alkohol a drogy v krvi.

Nit suchou nenechal zpěvaččin bratr ani na jejím manželovi, komediálním herci Nicku Cannonovi, s nímž se Mariah před několika lety rozvedla. „Nick ji jenom využíval, od prvního dne se zajímal jenom o peníze. Poslouchal rady lidí, kteří mu říkali, ať se s ní dá dohromady, že se Mariah líbí. O moji sestru se vůbec nezajímal,“ dodal Morgan.

Fotogalerie
9 fotografií