Matka dcery North West je jednou z nejvíce fotografovaných žen na světě. Kardashian ale přiznala, že se vždycky bojí o stav své kůže při fotografování. Trpí totiž lupénkou a její kůže je extrémně suchá. Zároveň ale ví, že s tím nic nenadělá.

„Abych se cítila líp, smířila jsem se před focením se všemi svými mindráky. Doufám, že se na ně nikdo nebude zaměřovat. Chci se akorát bavit a dělat zajímavé věci,“ uvedla Kardashian. 

V nejnovější epizodě reality show se bude řešit také zadek jedné z jejích sester – Khloe –, která podstoupila speciální kúru proti celulitidě a striím. Při proceduře Kim naznačila, že bude muset své šaty přenechávat mladším sestrám, namísto té starší, protože na ně bude mít moc maličký zadek. „Co si myslíš, že tady děláme? Samozřejmě, že se ho snažíme zmenšit,“ zareagovala Khloe.

A na řadu přijde také mindrák nejmladší Kylie. Ta se nedávno přiznala, že si nechala zvětšit rty. Kim se postavila na její stranu, když si ji sestry dobíraly. „Já to chápu. Každý máme nějaký komplex. Já jen chci, aby Kylie zůstala silná a pozitivní. Rty nemá zvětšené napořád. Jestli se ale teď cítí líp, tak proč ne. Nechci však, aby to přeháněla. Je krásná a nemyslím si, že nějaké úpravy potřebuje."

Fotogalerie
7 fotografií