Kim Kardashian zapózovala zcela nahá, respektive počítáme s tím, že rozevřený luxusní kožešinový svrchník Prada nikdo při pohledu na tuhle fotku nevnímá jako oděv, jen jakýsi doplněk. Na snímku stojí rozkročená ve dveřích domu s rukama v bok a do objektivu nastavuje své dětským olejíčkem se lesknoucí nahé tělo.

Díky záběru zezdola nahoru a rozkročené pozici odhaluje Kim ještě víc než kdy předtím. A to už si po nahém zadku na titulce Paper málokdo myslel, že nás nejslavnější Kardashianová něčím ještě může překvapit. Netrvalo to však dlouho a jistě to nebude konec…

Fotku do aktuálního čísla magazínu Love, který se na britských stáncích objeví co nevidět, pořídil fotograf Steven Klein. S Kim, která oblékla/svlékla Pradu, nafotil celou sérii. Na jiné fotce leží Kim na matraci ve fialovém, flitry pošitém korzetu s našpulenou zadnicí. Úplně nahý zadek pak našpulila přímo do objektivu na další fotce. V ruce má cigaretu a na těle koženou bundičku.

Kim Kardashian ovšem není jediná, kdo se v únorovém čísle Love objeví v provokativních pózách. Před objektiv Stevena Kleina se postavila také její mladší nevlastní sestra Kendall Jenner, která na sobě nemá víc než síťované punčochy, jehlové podpatky se šněrováním a kraťásky s vysokým pasem. Ty končí těsně pod jejím nepřehlédnutelným hrudníkem.

Vlasy volně sčesané, jediným „šperkem“ je dekadentní maska-náústek přes ústa a bradu, která připomíná sádrový odlitek. Že by odkazoval na to, že Kardashianky není nutné poslouchat, ze smyslů v jejich přítomnosti postačí totiž zrak, který umí tahle rodinka všem dokonale vytřít...

Fotogalerie
10 fotografií