Madonnina dcera už je sice dospělá, její máma ji ale i teď dokáže pořádně ztrapňovat. Nedávno spolu dámy vyrazily na luxusní party Met Gala, která je opravdu jen pro vyvolené, jelikož lístek stojí v přepočtu asi 600 tisíc korun. Mnoho osmnáctiletých dívek by dalo cokoliv za to, aby se na tuto akci dostaly. Jenže možná by si toto přání rozmyslely, kdyby za doprovod měly stejně jako Lourdes svou mámu.

Navíc ne jen tak ledajakou mámu, ale Madonnu, která se i po padesátce občas stále chová a obléká jako bláznivá puberťačka. Tentokrát ale trochu přestřelila, na zmíněné párty vypadala, jako by se snažila svou o 38 let mladší dceru za každou cenu trumfnout. Na sobě měla podobně odvážný model jako Lourdes, snad o něco upnutější. Zatímco Lourdes svou krásnou postavu ukazovala v černých šatech, její matka se nacpala do tmavých děrovaných punčoch, kožených šortek a upnutého černého trika. Navrch se ještě vyzdobila tmavou koženou bundou se zlatými znaky dolaru. A protože dcera měla rudě namalované rty, musela mít Madonna alespoň stejnou barvou nalakované nehty.

"Je trochu nepříjemné pozorovat, jak roste. Je to pořád moje malá holčička, ale zároveň už je žena,“ nechala se kdysi slyšet Madonna. Bojí se snad, že ji dcera trumfne? Nebylo by to ostatně nic divného, protože po Madonně zdědila sex appeal a rošťáckou vyzývavost a po svém otci Carlosovi zase získala hispánské rysy.

Na poli hudebním ale zatím divě na paty rozhodně nešlape, naopak se od zpěvu drží dál. Před pár lety navrhla kolekci oblečení pro mladé a nazvala ho podle Madonnina starého hitu Material Girl (Materialistická holka). Následně představila i líčidla se stejným názvem, jen slovem Beauty (anglicky krása) navíc. Zkusila si v malé míře i herectví ve snímku W.E., jenž režírovala právě maminka Madonna. Ta nakonec dceřin výstup ve filmu vystřihla a navíc ani neprozradila důvod. Lourdes nyní studuje univerzitu v americkém Michiganu, kam chodila i její slavná matka, než se rozhodla následovat své hudební sny.

Lourdes, celým jménem Lourdes Maria Ciccone Leon, se narodila v roce 1996 a jméno dostala podle města Lurdy ve Francii, kde mělo údajně dojít ke zjevení Panny Marie. Je Madonninou prvorozenou dcerou, kterou má se svým bývalým trenérem Carlosem Leonem. Popová diva se pak Lourdes postarala ještě o tři sourozence. Syna Rocca (14) zplodila s bývalým manželem a režisérem Guyem Ritchiem (46), další dva potomky, holčičku Mercy James (9) a chlapce Davida Bandu (9) Madonna adoptovala. 

Fotogalerie
22 fotografií