Pátek 26. dubna 2024
Svátek slaví Oto, zítra Jaroslav
Polojasno 14°C

Devět nejlépe placených seriálových hvězd světa!

/
  • Devět nejlépe placených seriálových hvězd světa!
    10. května 2015 ● 14:58

    To, že nás skoro každý den baví prostřednictvím televizních obrazovek, je možná stojí hodiny práce a tvrdé dřiny, ale na druhou stranu jsou za to královsky placeni. Díky tomu, že my, diváci, si je pouštíme týdny, měsíce, dokonce i roky do svých obýváků, je pro ně práce zlatý důl. Která seriálová hvězda vydělává nejvíc a topí se v penězích?

  • 1.

    Ashton Kutcher (37)

    Díky tomu, že Ashton Kutcher nahradil Charlieho Sheena v sitcomu Dva a půl chlapa, dolárky se mu jen sypou. V loňském roce dokonce byl nejlépe placenou hvězdou seriálů. Za veškeré své seriálové aktivity si už odnesl kolem 620 mega!

    Ashton Kutcher
    Autor: profimedia.cz

  • 2.

    Jon Cryer (50)

    Ani seriálový kolega Charlieho Sheena a Ashtona Kutchera si nemůže stěžovat na svou výplatu. Sice za Kutcherem trošku zaostává, ale i tak mu Dva a půl chlapa přineslo do kapsy už 540 miliónů korun.

    Jon Cryer
    Autor: Shutterstock.com

  • 3.

    Neil Patrick Harris (41)

    I když poslední klapka seriálu Jak jsem poznal vaši matku už dávno padla, popularita tohoto sitcomu nezná mezí. Stále dokola se podobně jako Přátelé vrací na obrazovky. A nejoblíbenější postava? Samozřejmě Barney Stinson a jeho tisíce fórků a trhlých historek. Díky tomu se herec Neil Patrick Harris nejen proslavil a posbíral desítky ocenění, ale taky si přišel na slušnou sumičku téměř 400 miliónů korun!

    2082032:full:true:true

  • 4.

    Mark Harmon (63)

    Díky jeho dlouhodobé spolupráci s CBS a působení v seriálu Námořní vyšetřovací služba se dostal Mark Harmon mezi nejlépe placené seriálové hvězdy. Jeho výdělek činí k dnešnímu dni okolo 400 miliónů korun.

    Mark Harmon
    Autor: Profimedia.cz

  • 5.

    Patrick Dempsey (49)

    Co na tom, že jeho postavu ze seriálu Chirurgové údajně scenáristé vyškrtli. Jako doktor Derek Shepherd si vydělal slušných 330 mega a v podstatě už nemusí hnout ani prstem. I když teď ho čeká zřejmě dosti drahý rozvod...

    Herec a model Patrick Dempsey
    Autor: ČTK, EPA

  • 6.

    Angus T. Jones (21)

    V seriálu Dva a půl chlapa se objevil ve svých 10 letech, od té doby pravda už vyrostl v pořádného mužského. I když nebere tolik, co jeho starší kolegové, přesto jeho roční plat sahá k astronomickým 280 miliónům!

    Angus T. Jones
    Autor: Profimedia.cz

  • 7.

    Tim Allen (61)

    Herec Tim Allen se nejvíce proslavil seriálem Kutil Tim, který měl osm sérií. Oblíbený rodinný sitcom mu údajně vydělával 280 miliónů ročně.

    Tim Allen
    Autor: Profimedia.cz

  • 8.

    Charlie Sheen (49)

    Osm let v seriálu Dva a půl chlapa z něj v jisté době dělalo nejlépe placeného herce. Jenže nakonec mu producenti zatnuli tipec a ze seriálu ho vyšoupli. I tak bral dobrák Charlie okolo 260 miliónů ročně.

    Charlie Sheen má slabost pro dámy.
    Autor: profimedia.cz

  • 9.

    Michael C. Hall (44)

    Je jasné, že hrát sériového vraha se vyplácí. Osm sérií z něj udělalo hvězdu a taky prachatého muže, který každoročně odnášel do své banky 260 mega!

    Michael C. Hall alias Dexter
    Autor: profimedia.cz

Diskuse k článku Přidat názor
Počet komentářů: 4

anka: Bylo to vtipne na zacatku, pak uz nea bez Charlie se na to nedalo divat vubec....je spousta skvelych serialu - jenze asi jsou prilis drahe aby je ctv koupila....

(10. 05. 2015 16:59)

naidka: Z uvedených emerických seriálů sleduji jenom Chirurgy, ostatní neznám.

(10. 05. 2015 15:55)

naidka: Potom se nedivím, že Petr Rychlý coby primář Mázl z Růžovky má málo.

(10. 05. 2015 15:53)
Zobrazit celou diskusi
Články odjinud

Dnešní horoskopy