Měla to být velikonoční idylka. Tori si vyrazila na jídlo do japonské restaurace Benihana v Los Angeles se svým manželem Deanem a dětmi Liamem, Stellou, Finnem a Hattie a kamarády. Tori se prý smála a bavila se svými přáteli, jenže na vysokých podpatcích zavrávorala a zády spadla na rozpálené pláty grilu, na kterém kuchaři připravují své japonské speciality. Okamžitě začala křičet bolestí a šokem.

„Bylo vidět, že ji to bolí, ale před dětmi se prý snažila hrát statečnou,“ popsali svědci z restaurace. Tori utrpěla popáleniny na zádech a ruce. Jelikož nechtěla do nemocnice, snažila se si popáleniny ošetřit sama doma. Jenže bolesti se v následujících hodinách začaly stupňovat, takže se špitálu nevyhnula.

Tam jí lékaři doporučili transplantaci kůže na popálená místa. Kožní štěpy jí vzali z jiné části těla. Varovali ji totiž, že jinak by mohlo dojít k vážné infekci. Navíc by jí mohly zůstat ošklivé jizvy. Na to herečka slyšela a dala na radu lékařů.

Na sociální síti pak Tori hrůzný zážitek ironicky komentovala. „Byl to skvělý velikonoční oběd. Ale příště se budu držet dál od grilu,“ nechala se slyšet Tori.

Fotogalerie
9 fotografií