Sam Simon byl obklopen přáteli, pěknými a milými sestřičkami i jejich dětmi a hlavně měl u sebe svého milovaného a věrného psa Colomba, velkého černého italského mastifa. Colomba měl od štěněte. Celou dobu se svým páníčkem jeho nemoc prožíval. Teď, když Simon zemřel, mu jsou tři roky a pro svého mrtvého Sama truchlí.

Colombo svého páníčka věrně hlídal
Autor: Twitter.com

O Colomba se nyní stará Samův přítel Tyson Kilmer, psí trenér a cvičitel. Sam ho o to před smrtí osobně požádal. Colomba neustále rozptyluje nějakou činností, aby neměl mnoho času na truchlení. Naštěstí mu hned také našli přítelkyni, pitbulí fenku jménem Kasha Fierce. Zvyká si prý dobře, ale svého pána postrádá. Tyson mu dal do pelíšku Samovu mikinu, takže svého tátu pořád cítí.

Tvůrce Simpsonů zvířata miloval. Neměl žádnou rodinu, proto se upnul na němé živé tvory. Než zemřel, věnoval všechno své jmění, přes dvě miliardy korun, organizaci PETA, která se zabývá ochranou zvířat.

Sam s Pamelou Anderson, která je tváří organizace PETA
Autor: Twitter.com

Jak je vidět ze Samova profilu na síti Twitter, do poslední chvíle neztrácel úsměv z tváře. Dokonce i z nepříjemných zdravotnických procedur si dokázal udělat legraci. Na Twitteru sdílel fotografie z vyšetření, nestyděl se za vývod, který měl kvůli rakovině střev na břiše. „S příštím číslem magazínu Vanity Fair dostanete pytlík od vývodu zdarma,“ vtipkoval například.

Napostoval také fotografie s několika sklenicemi tekutiny, kterou mu v posledních týdnech museli odstraňovat z břišní dutiny. Vždy toho bylo několik litrů. Udělal si fotku z CT tunelu, na internet dával i rentgenové a ultrazvukové snímky.

Poslední fotka, kterou dal na svůj účet, byl snímek z ordinace, kde mu lékař odsává tekutinu ze zavodněných plic. Sam má hlavu v dlaních a trpělivě čeká. To bylo 2. března. O pár dnů později jeho manažer světu oznámil, že táta žluté rodinky Simpsonových a milovník zvířat zemřel.

Fotogalerie
17 fotografií