Skončí Dornanova (32) hvězda po prvním dílu veleúspěšného filmu? To tvrdí australský magazín NW. Jeho manželce Amelii Warner, s níž má dvouletou dceru, prý nedělá dobře dívat se na sado-maso scény, které Dornan ve filmu se svou hereckou partnerkou provozuje...

Je zajímavé, že jí nevadily věci, které Dornan prováděl coby psychopatický sadista, který zabíjí ženy pro své sexuální uspokojení, v seriálu The Fall. To by spíše mohla být ráda, že její manžel a táta její dcery natočil konečně něco „normálního“.

Že je film, po kterém blázní miliony divaček po celém světě, Amelii proti srsti, nepřímo v nedávném interview potvrdil sám Dornan. Reportéři z Evening Standard se ho ptali, jestli manželka už snímek viděla. „Neviděla ho a nemyslím si, že se na něj bude chtít podívat. Abych byl upřímný, nedivím se jí, že to nechce vidět,“ nechal se slyšet Dornan.

Všechny zprávy, které se objevují v médiích, jsou pouhé dohady, protože produkční společnost se zatím nedohodla na dalším pokračování,“ nechali se slyšet zástupci producentů.

Fotogalerie
12 fotografií