Už to vypadalo, že poté, co se Mel B vdala a získala nové sebevědomí, bude její život mít opět smysl. Ale stačilo, aby se začala se svým manželem Stevenem Belafontem (39) hádat a je vše jinak. Nynější porotkyně britského X-factoru se teď bude nejspíše rozvádět, protože už nadále nechce snášet psychické, ale hlavně fyzické útoky ze strany svého manžela.

Jenže tato nelehká situace pomalinku dovádí zpěvačku i k drogám. Prozatím ujíždí jen na předepsaných sedativech, ale bere je v takovém množství, že se její přátelé nestačí divit. A navíc o víkendu je začala Mel B zapíjet nejednou skleničkou alkoholu. Kvůli této vražedné kombinace nakonec ex Spice girl skončila v nemocnici.

Mel byla hospitalizována, protože smíchala sedativa včetně Xanaxu s alkoholem. Bylo to absolutně náhodou a nikoliv záměrně. Nehledejme v tom žádný sebevražedný záměr.Vrátily se jí všechny všechny stresy ohledně manžela a odcizení od rodiny,“ prohlásil zdroj. Kamarád zpěvačky také dodal, že všichni teď doufají, že to není začátek konce a Mel najde opět svůj šťastný a zdravý život, jaký měla ještě před pár lety.  

Fotogalerie
9 fotografií