Celý incident se měl odehrát ještě v době, kdy herec Tom Cruise byl ženatý s australskou herečkou Nicole Kidman (47). V době, kdy herec natáčel v Londýně, navštěvoval pravidelně sám jeden z gay clubů. Tam už na něj měl políčeno Ireland, sériový vrah, který uškrtil pět mužů a Tom Cruise měl být šestým.

Jack The Grippe, jak se vrahovi přezdívalo, měl vždy stejnou techniku, se svými oběťmi se domluvil na schůzce v baru v západní části Londýna, kde je poté přemluvil, aby spolu odešli k nim domů. Tam je brutálně mučil a poté většinou uškrtil.

Herec Tom Cruise měl být jednou z obětí, ale nakonec prý v ten den z baru rychle po krátké diskuzi s Irelandem odešel. Díky tomu si údajně zachránil život. Tyto delikátní informace se dostaly na světlo světa až nyní, několik let poté, co byl vrah homosexálů chycen a odsouzen na doživotí.

Všichni si teď kladou otázku, co vlastně Tom Cruise dělal zcela sám v takovém klubu? Opět tak vyvstaly spekulace o jeho sexuální orientaci. Ostatně i samotný Ireland ve své výpovědi potvrdil, že hollywoodský herec navštěvoval bar velmi často a živě diskutoval s jinými muži, se kterými častokrát odešel.  

Fotogalerie
7 fotografií