Během Howard Stern Show se poprvé podařilo moderátorovi vyzpovídat popovou divu ohledně jejího dlouho skrývaného tajemství. I když se zprvu zpěvačka nechtěla ke znásilnění vůbec vyjadřovat a řekla pouze: „Já ne.. Já nechci... Pojďme se bavit o veselých věcech,“ rozhlasový moderátor nepovolil. A Lady Gaga pomalinku a opatrně začala mluvit o nejdrsnějších okamžicích svého života.

Bylo mi 19, chodila jsem do katolické školy a pak se to šílenství stalo. Byla jsem strašně naivní,“ už s klidem v duši komentuje svou minulost zpěvačka. Tehdy ji totiž znásilnil o dvacet let starší producent. Zpěvačce údajně dlouho trvalo, než se z této hrůzné zkušenosti tzv. oklepala. Pomohly jí především fyzické i psychologické terapie a samozřejmě její hudba.

Přesto však tuto stresující životní událost dlouho zpěvačka nikomu neřekla a nosila v sobě. „Nevím, co jsem si myslela. Nechtěla jsem o tom s nikým mluvit,“ dodává Gaga. Taky prozradila, že jednou svého útočníka potkala, ale byla tak paralyzovaná strachem, že se nezmohla na jediné slovíčko, natož aby to šla ohlásit.

Krátce po této show se objevily zvěsti, že oním mužem, který znásilnil Lady Gagu, je Dr. Luke, producent, který údajně sexuálně zaútočil i na zpěvačku Keshu. To však okamžitě tým zpěvačky Gagy razantně popřel.

Fotogalerie
8 fotografií