Popová královna Madonna vždy mluvila otevřeně a přímo. A ze svého zvyku neslevila ani tentokrát. Tato šestapadesátiletá diva, která stále patří mezi špičky světové popmusic, prozradila pro magazín Interview pravdu o svých drogových zkušenostech.

Je to hlavně o tom, jak lidé berou drogy a tím se dostávají k Bohu nebo na vyšší úroveň svého vědomí,“ říká zpěvačka. „Pořád říkám, že to je jako se připojit k matrixu,“ s úsměvem prohlašuje Madonna, která nikdy neměla k drogám moc daleko. Zpěvačka dodává, že ona sama zkoušela ledasco, a hlavně všechno najednou. Ale údajně měla svou metodu, jak se z drogové euforie dostat. „Jakmile jsem byla už moc vysoko, vypláchla jsem se tunou vody, abych to ze sebe dostala,“ prozrazuje popová královna.

Madonna totiž nejenže věří, že pomocí drog se dostáváte opravdu někam jinam, ale dokáže hodiny mluvit i o posmrtném životě. „Stala jsem se doslova posedlá smrtí. Ta představa, že nevíte, kdy k vám přijde, člověka donutí dělat všechno pro to, aby si užil života,“ v zamyšlení konstatuje zpěvačka. A to je zřejmě i motor, který ji pohání stále kupředu a díky kterému je schopná strčit do kapsy všechny své konkurenty. 

Fotogalerie
8 fotografií