Při pohledu na svalnaté břicho Jennifer Lopez, které překrývaly jen tenké pruhy růžových šatů, by těžko někdo hádal, že je maminkou šestiletých dvojčat Maxe a Emmy. Širší pruhy látky jí zakrývaly ňadra, záda měla J Lo odhalená. S takovým modelem platila za nejvíc sexy ženu večera.

O tento neoficiální titul s ní svedla lítý boj zpěvačka Bleona, která se ukázala v síťovaných šatech, pod kterými měla jen stříbrná tanga. Bohužel přišla s křížkem po funuse. Stejnými šaty šokovala její konkurentka Rihanna už letos v červnu na cenách CFDA Fashion Awards.

Jednoznačně nejšílenější model večera vynesla sedmdesátiletá zpěvačka Diana Ross, která ukázala, že rozhodně ještě nepatří do starého železa. Své tělo schovala pod hromadu nakupeného černého peří s bílými konci, které bylo stejně rozčepýřené jako Dianin účes. Rázem se tak stala středem pozornosti.

Na letní pestrobarevné barvy v mrazivém podzimu vsadila kontroverzní zpěvačka Rita Ora, které to v kanárkově žluté róbě velmi slušelo. Červenou vynesla například Julianne Hough, do zelené se oblékla hubená Taylor Swift a černou zvolila Selena Gomez, Heidi Klum nebo Fergie.

Fotogalerie
32 fotografií