Na začátku své kariéry nejšílenější zpěvačka všech dob Lady Gaga nasadila svým úchylným a někdy až děsivým nápadům vysokou laťku, kterou musí stále překonávat. Ale přesto, že už se na špici showbyznysu drží několik let, nepřestává svět šokovat.

Tentokrát na předávání amerických hudebních cen v Los Angeles dorazila sice bez převleku a v šatech, ale za ne po svých. Na červený koberec ji dovezl kůň.

Sex na stole z Bílého domu

A nebyla by to ona, kdyby Ameriku nešokovala ještě jednou. S rapperem R. Kellym, který si odseděl několik let ve vězení za znásilnění, předvedla na pódium žhavý sex. Na tom by nebylo nic tak pohoršujícího, kdyby se ovšem s R. Kellym, coby prezidentem v kožených kalhotách nespustila v převleku Marilyn Monroe přímo v Oválné místnosti amerického prezidenta.

Její konkurentka Rihanna letos také nezklamala. Pro cenu si přišla oblečená – neoblečená. Svým fanouškům tak děkovala pouze v podprsence a průhledné sukni, která zakrývala jen to nejnutnější.

A to ani nemluvíme o šílených róbách, které americké popstar na slavnostním večeru předvedly. Miley Cyrus přišla sice v cudném kostýmku, ovšem bez spodního prádla. S kalhotkami si nelámala hlavu ani zpěvačka Kesha nebo výrazně pohublá Christina Aguilera.

Překvapivě cudně oblečená dorazila zpěvačka Kate Perry, Kelly Osbourne nebo zelenohlavá rapperka Lil Mamma. Z chlapů se blýskla kapela One Direction nebo slaďoušek Marc Anthony.

Fotogalerie
24 fotografií