Tahle kráska vděčí za své úspěchy nejen perfektně tvarovanému tělu, plnému dekoltu a neodolatelnému úsměvu, ale i hereckému a hudebnímu nadání. Poprvé si zahrála ve filmu, když jí bylo devět, a to ve snímku North (1994).

Do světa velkých filmových hvězd prorazila rolí teenagerky Grace MacLean v Zaříkávači koní režírovaném Robertem Redfordem v roce 1998.

Poté se stala žádanou herečkou a ztvárnila řadu zajímavých rolí, mj., ve filmech Ztraceno v překladu, Králova přízeň, Ostrov, či Dívka s perlou. Přesto se jí zatím filmová ocenění, především Oscar, spíše vyhýbají…

Skandál

Co by to bylo za sexbombu, aby její odhalené fotky nepronikly na veřejnost. V září 2011 se hacker Christopher Chaney naboural do mobilu krásky a její peprné fotky se záhy objevily na internetu.

FBI hackera vysledovala, byl zatčen a u soudu vyfasoval 10 let vězení. Musel také celebritě zaplatit odškodné.

Scarlett zřejmě nedokáže žít jako single, jakmile ve svém dosavadním životě jeden vztah ukončila, hned naskočila do jiného.

Prvním jejím známějším milencem byl herec Josh Harnett, rozešli se na konci roku 2006, protože prý na sebe neměli kvůli práci dost času. Tenhle důvod si pak ještě několikrát zopakovala s jinými partnery.

O rok později začala randit s kanadským hercem Ryanem Reynoldsem, v květnu 2008 se zasnoubili a v září vzali. Koupili si krásnou rezidenci za 2,8 milionu dolarů nedaleko Los Angeles. Manželství ale nevydrželo a v červnu 2011 se rozvedli. Neměli na sebe čas…

Dceruška

Dlouho ale opět na ocet nezůstala. Jen pár dní… Krátký, ale mediálně hodně sledovaný románek si prožila s hercem Seanem Pennem, aby pak byla půldruhého roku ozdobou ložnice produkčního Nate Taylora.

Rozešli se v říjnu 2012, ale už o měsíc později krásná blondýnka skončila v náručí majitele reklamky Romaina Dauriaca. A zdá se, že právě on je tím pravým mužem jejího života. Letos v září se jim narodila dceruška Rose Dorothy…

Scarlett je velmi pohledná žena a je považována za jeden ze sexsymbolů současného Hollywoodu. Opakovaně se objevila v žebříčcích sexy celebrit magazínů Playboy, Maxim, Esquire a mnoha dalších.

Není divu, že se kolem úspěšné a krásné herečky a zpěvačky vždy rojili zástupci reklamních agentur s lukrativními nabídkami. Svou krásou tak vyšperkovala např. kampaně věhlasných firem Calvin Klein, L’Oréal či Louis Vuitton.

Blesková zpráva

Scarlett podpořila kampaň prezideta USA Obamy.

Scarlett a její muži

Josh Hartnett

Tenhle 191 cm vysoký fešák zamotal hlavu nejedné krásce, Scarlett nebyla výjimkou. Chodil např. s Kirsten Dunst, Rihannou, či Penélope Cruz. Se Scarlett se dali dohromady při natáčení, vydrželo jim to rok.

Ryan Reynolds

Charismatický kanadský herec je bývalým manželem Scarlett. Brali se v září 2008, o tři roky později se rozvedli. Před Scarlett měl pětiletý vztah se zpěvačkou Alanis Morissette. Je milovníkem motocyklů – chopperů.

Sean Penn

Držitel dvou Oskarů je vynikající herec, zároveň ale pěkné číslo. Vzal si např. popovou ikonu Madonnu a v jejich bouřlivém vztahu prý nechybělo ani domácí násilí. Se Scarlett chodil půl roku, pak ho kráska opustila.

Nate Taylor

S úspěšným filmovým producentem vydržela blonďatá herečka rok. Líbánky si užívali především na Havaji a herečka o něm měla prohlásit, že je to nejhezčí chlap, kterého kdy potkala. Scarlett má osobitý vkus...

Romain Dauriac

Zatímco ona žila v záři reflektorů, pohledný majitel reklamní agentury žil mimo zájem médií. Také několik měsíců tajili svůj vztah. V září se jim narodila dcera a zdá se, že Scarlett konečně našla toho pravého.

Fotogalerie
15 fotografií