Snoubenci měli svatbu naplánovanou do posledního detailu. Nevěsta se ženichem všechny překvapili, když místo limuzínou dorazili na veselku na bílých kolech. Zpěvačka Solange Knowles se z vyzývavého overalu s obrovským výstřihem, který jí jistila pouze průhledná lepicí páska, pak převlékla do překrásné róby od Huberta Leona. Na zápěstích měla masivní zlaté náramky.

Ženich měl dokonale padnoucí bílý oblek a černé boty se zlatě okovanými špicemi. Zatímco Solange měla na hlavě afro, její nastávající, režisér Alan Ferguson (51) měl do podobného rozměru upravený svůj plnovous. Kostel v New Orleans praskal ve švech, jelikož byl plný hostů oblečených jednotně do bílých šatů a obleků.

Obřad ještě naštěstí proběhl podle do puntíku promyšleného scénáře, ale celkově nedělní svatba dopadla katastrofálně. Čerstvě provdaná nevěsta utíkala ze své vlastní oslavy, poté co jí celou tvář pokryly desítky pupenů.
Solange prý utrpěla alergickou reakci zřejmě na nějaké jídlo,“ nechal se slyšet zdroj z okolí novomanželů. Sama Solange ale prý neví, co jí děsivě vypadající pupeny mohlo způsobit. Naštěstí se to stalo až v závěru mejdanu.

Než byl takto předčasně ukončen, stovky hostů se skvěle bavily. Nevěstina sestra Beyoncé se dokonce nechala strhnout hudbou a rozjařeně tančila s prskavkami v rukách. Na svatbě nechyběl ani 10letý syn Solange z prvního manželství (Solange se poprvé vdávala, když jí bylo 17, v té době už byla těhotná). Mezi pozvanými byl taktéž manžel Beyoncé Jay-Z, s nímž měla Solange letos v květnu nepěkný výstup. Kamery ji zachytily, jak mu jednu vrazila. Po tomto „napadení“ musela zasahovat ochranka. Video se okamžitě stalo hitem internetu, důvody potyčky však rodina nikdy nezveřejnila.

Fotogalerie
14 fotografií