Kim Kardashian se svlékla pro fotografa Jean-Paul Goudea pro zimní číslo magazínu Paper. Zatímco včera nikdo nemohl spustit oči z její nahé, extrémně naolejované a našpulené zadnice, na kterou během pár hodin začaly vznikat vtipné a někdy i kruté parodie bavící celý internet, o 24 hodin později byly odhaleny zbylé dva snímky, na kterých je 34letá maminka dcery North a manželka rapera Kanye Westa zcela nahá.

Break the internet – to bylo heslo, s nímž fotky vyšly, a nutno říct, že se plní do puntíku. Internet šílí a Kim je opět o něco slavnější. Šéf magazínu Paper se nechal slyšet, že celé to byl nápad Kim. „Sama navrhla, že se svlékne celá. Že ukáže víc, než jen nahé pozadí. Do ničeho jsme ji nenutili,“ tvrdí Mickey Boardman z Paperu.

Ale teď již dost čtení, pokochejte se fotkami Kim Kardashian, jak ji příroda stvořila. A v necenzurované podobě! Některá zahraniční média totiž snímky v partiích prsou a klínu nepochopitelně zarastrovala. V galerii najdete celou dostupnou sérii fotek včetně parodií na fotky, které sice vyšly v tištěném médiu, ale internetem otřásly silou nejméně 7 stupňů Richterovy škály.

Fotogalerie
16 fotografií