Jedna z nejsledovanějších dvojic světa Kim Kardashian a Kanye West si prožila během pařížského týdne módy peklo. Denně na ně před jejich hotelem číhají davy fanoušků, kteří je pronásledují na každém kroku. Kvůli nim se málem nedostali ani na módní přehlídku. Stovky nadšenců s fotoaparáty v ruce, jim téměř nedovolily vystoupit z luxusního auta.

Když z limuzíny vystupoval West, proběhlo vše v pořádku. Jakmile z druhé strany vystoupila jeho žena v bílé róbě, dav sebou trhnul. Na tuto příležitost v davu čekala známá firma, bývalý ukrajinský reportér Vitalij Sediuk, který se v minulosti vrhnul už na takové hvězdy, jako je Leonardo DiCaprio, Brad Pitt nebo Will Smith. 

Nyní si zbaběle troufnul na slavnou ženu a idiot si myslí, že si tím získá uznání (což si vrah Johna Lennona ostatně myslí dodnes). Na videích, které davovou psychózu zachytily, je vidět, že se v momentě, kdy Kim vystoupí, sehne a jde jí po nohách. Je také možné, že ji chtěl také obejmout za pas a její slavné pozadí. Vtom si ho všimne ochranka a Vitalij jde k zemi.

 

Druhý bodyguard jedním nacvičeným chvatem strhne Kim a své tělo jí nastaví jako štít. Kim však bohužel při tomto zásahu narazí bokem přímo na limuzínu. Rozvášněný dav se potom hrne tak, že Kim dostane jednu pecku ještě o otevřené přední dveře spolujezdce, kterými vystupovala její matka Kris.

Agresivní fanoušek Kim pořádně vyděsil. Bodyguardi ji davem rychle odvedli do budovy. Pak se o svou ženu ochranářsky celou dobu staral Kanye, který z ní nespustil oči. Šílený Vitalij nebyl za útok zatčen ani zadržen, server TMZ.com však píše, že si agresora vzali do parády skuteční fanouškové.

Fotogalerie
11 fotografií