Přestože fanoušci s napětím čekají další pokračování snímku o oplácané průšvihářce Brigit, známou trojku Renée Zellweger (45), Colin Firth (54) a Hugh Grant už spolu nejspíše neuvidí. Na vině je špatně napsaný scénář, ke kterému měl právě Grant velké výhrady. Poté, co názory představitele postavy Daniela Cleavera nebyly vyslyšeny, řekl herec své konečné ne.

Rozhodl jsem se, že nebudu natáčet. Myslím však, že se bude pokračovat i bez Daniela. Kniha je výborná, ale scénář je naprosto jiný,“ prozradil v rozhovoru v radiu Grant. Podle všeho se tak třetí díl bude muset obejít bez důležité postavy, která zde ztvárňovala šarm a zároveň i všechnu možnou aroganci a sebestřednost.

Filmová adaptace knihy Helen Fielding Deník Bridget Jones v roce 2001 zaznamenala takový úspěch, že se za dva roky promítala v kinech její druhá část. Úspěch byl především v tom, že se řada žen v hlavní představitelce Bridget našla. A to je i důvod, proč si fanoušci přejí třetí pokračování a zároveň doufají, že si to jejich „slizký“ Daniel alias Hugh Grant ještě rozmyslí a do natáčení nastoupí.

Fotogalerie
6 fotografií