Tony Bennett zazpívá už tuto sobotu a vy můžete vyhrát lístky. Stačí odpovědět na otázku:

S kým Tony Bennett nedávno natočil duet?“ 
a) s Karlem Gottem
b) s Lady Gaga

Své odpovědi zasílejte na online@blesk.cz s heslem Bennett. Ze správných odpovědí bude vylosováno pět šťastlivců, kteří získají lístky do Kongresového centra na koncert Tonyho Bennetta. Ke správné odpovědi připište své celé jméno a mobilní telefon, na který vás budeme moci kontaktovat.

Známe, kam povedou první kroky Tonnyho Benneta po příletu:

Tony Bennett (88) během svého pobytu v Česku má vedle koncertu v Kongresovém centru v Praze i další plány. Podle informací Blesk.cz přiletí zpěvák už v pátek a rád by si prošel Prahu. „Při minulé návštěvě Prahy jsem neměl moc času ji poznat. Teď bych ho měl mít víc, takže se konečně projdu po městě,“ prozradil zpěvák.

Bennettovou velkou vášní je malířství, i on sám dost obratně maluje: „Maluji, co vidím, často i pohled z mého hotelového pokoje. Rád bych tedy něco namaloval i z romantické Prahy. Moc se k vám těším," řekl Blesku před příletem do naší metropole legendární zpěvák. Ještě před koncertem by si zpěvák také rád prohlédl Muchovu epopej.

Tony Benner zpívá už více než šedesát let. Vedle sedmnácti cen Grammy, kde získal i cenu za celoživotní dílo, je držitelem sedmi cen Emmy. Na svém kontě má přes milion prodaných desek a rovněž má svou hvězdy na chodníku slávy. K jeho neslavnějším hitům patří písně jako I Left My Heart in San Francisco, I Wanna Be Around, The Good Live nebo Who Can I Turn To. V poslední době také nazpíval i duety se známými zpěvačkami, jednou z nich byla zesnulá Amy Winehouse, a v tomto roce kontroverzní Lady Gaga.

Fotogalerie
9 fotografií