Jako úřadující Miss New York se blonďatá Kira probojovala do superfinále Miss Amerika, kde totálně všechny ohromila svým pěveckým výkonem ve volné disciplíně. Vybrala si totiž jeden z nejpopulárnějších hitů tohoto roku – píseň Happy od Pharrella Williamse, který si doplnila o nevšední bubnování na plastový kelímek.

Právě její excelentní výkon během volné disciplíny jí podle všechno zaručil korunku. Blondýnka to ale asi nebude mít moc jednoduché, protože už nyní se množí zlé pomluvy, že vypadá jako stará bába. Je pravda, že když se nová majitelka vítězné šerpy Miss usměje, vypadá trošku jako placatá žába nebo nespokojená ženská, která prošla už několikrát plastikou obličeje.

Nicméně i přesto se tato mladá dívka s ruskými kořeny nakonec dokázala poprat s dalšími finalistkami a zvítězit. A jako správná Američanka samozřejmě nezapomněla během korunovace afektovaně gestikulovat a ukázat, že Amerika je opravdu zemí splněných snů: „Prožívám teď nejlepší chvíli svého života,“ nechala se slyšet nová Miss.  

Anketa
Libí se vám nová Miss USA?
96 hlasů
716 hlasů

 

Fotogalerie
13 fotografií