Miss Universe SR 2010 Anna Amenová na sebe opět upoutala pozornost. Nedávno se vydala za velkou louži porotcovat do americké Miss Sinegry. Pozvánka jí byla zaslána i přesto, že všichni věděli, že její angličtina není dobrá. Ale kdo víc na sebe upoutá pozornost, než hloupá blondýnka? Během cesty zpět z USA na rodné Slovensko netrefila na letiště a při rychlé jízdě, aby stihla letadlo, byla zatčená místní policií.

607814:gallery:true:true

Jela na špatné letiště a chytla ji policie

Klidný pobyt v USA se poslední den ale proměnil v horor! "Já problémy prostě přivolávám," řekla slovenským médiím sličná blondýnka. "Když jsem se po skončení soutěže chystala s jednou Češkou na letiště, dvě hodiny před odletem jsme zjistily, že jsme na špatném letišti." Organizátoři soutěže jí totiž pověděli, že má jet na washingtonské letiště. Blondýnka si ale letiště spletla. Když se pak velkou rychlostí vracela zpět, zastavila je policie.

"Měli jsme 40 minut na to, abychom se přesunuly na správné letiště. V tu chvíli jsem si řekla, že nás určitě chytnou policisté. A tak se i stalo. Zadrželi nás a kamarádka musela jít před soud. Sotva jsme to stihly," popisovala  peripetie Amenová, která si z nepříjemného incidentu nyní dělá legraci. S čím nás slovenská Miss překvapí příště?

Fotogalerie
1 fotografie