Ještě před čtyřmi lety to byla úplně neznámá holka z Melbourne na Floridě. Tam žila s rodiči a třemi sourozenci až do svých 16 let. Do Miami, kde se v roce 2008 uskutečnil casting proslulé modelingové firmy Elite Model, to neměla daleko. Hned padla manažerům firmy do oka. Podepsala kontrakt, přesídlila do New Yorku a její cesta ke slávě začala.

O dva roky později se již objevila na titulní straně prestižního magazínu Vogue. Dnes, ve 22 letech, zná 178 cm vysokou a 60 kg vážící krásku asi každý, Kate Upton je nejvyhledávanějším jménem na Googlu a ročně vydělává v přepočtu 147 milionů korun! Má okouzlující úsměv a velkolepá přírodní prsa. A to stačí, díky tomu dostává lukrativní pracovní nabídky.

Hvězda

Je hvězdou prestižního magazínu Sports Illustrated, magazín Maxim ji pro změnu již dvakrát vyhlásil za nejvíc sexy ženu planety! Kate chce být ve všem jiná než slavné celebrity i topmodelky. Zatímco většina hvězd přehlídkových mol chrastí kostmi, ona má postavu, jak se říká, krev a mlíko, na poměry modelek je baculka s plnými tvary.

Na newyorském Týdnu módy loni v září byla dokonce vyhlášena modelkou roku! Také prostředí, ve kterých Kate fotí, jsou dost netradiční a její šestky tam vynikají v nezvyklých kulisách. Fotila například v nulové gravitaci v letadle tréninkového centra amerických astronautů na mysu Canaveral. Co ta její ňadra prováděla! Pro plavkový speciál zase pózovala v extrémních podmínkách Antarktidy. Samozřejmě jen v bikinách.

Pornofotky

Není divu, že dostala již také mnoho nabídek na nafocení lechtivých snímků. Nechala se slyšet, že jednou by pěkné akty ráda nafotila. Licitovala tak dovedně s cenou a nabídky se zvyšovaly. Až do chvíle, kdy se na internetu po útoku hackera objevily její obnažené fotografie.

Pocházejí z mobilního telefonu jejího přítele, profesionálního hráče baseballového týmu Detroit Tigers Justina Verlandera. A jsou to snímky patřičně »výživné«, nechybí ani záběr na modelčina záda potřísněná »mužskou vášní«. Kate zuří. Hněv se záhy stočil i proti příteli. Vedle choulostivých fotek s Kate měl totiž v mobilu i nahé fotky jiných krásek. Od té chvíle se snaží Justin naštvané Kate vysvětlit, že jí s nimi nebyl nevěrný…

Hrála s Cameron Diaz

Kate Upton si zahrála i v několika menších filmových rolích. Zatím největším úspěchem na tomto poli, i když kritiky jejího hereckého výkonu nebyly zrovna oslavné, byla role ve filmu Jedna za všechny po boku skvělé Cameron Diaz. Začátky jsou samozřejmě vždycky obtížné, producenti ale Kate neměli slabší výkon za zlé. Vyšperkovala totiž film po svém, sexy proporcemi...

Fotogalerie
20 fotografií