Sexy herečka Jessica Biel nedá bez svého manžela Justina Timberlaka ani ránu, a tak když jeho soukromý tryskáč přistál na pražském letišti Václava Havla, na palubě seděla i ona. Jenže o její návštěvě nikdo nevěděl.

Biel se perfektně dokázala ukrýt před číhajícími fotografy. Při vystupování z letadla se schovala mezi houf lidí, kteří kráčeli po schodech hromadně, tudíž ji nebylo možné rozpoznat.

Video
Video se připravuje ...

EXKLUZIVNĚ: Timberlake se fanouškům vznášel nad hlavami! David Turek

Pak ale udělala „chybu“, když se zastavila a do letadla se vrátila. Nejspíš tam něco zapomněla. V tu chvíli se Jessicu fotografům Blesk.cz podařilo vyfotit. Do hotelu Four Seasons, kde s Justinem bydleli, pak odjeli každý zvlášť. Společně také ve středu odpoledne odletěli na další zastávku v jeho turné - tentokrát do Vídně.

Fakt, že Jessica doprovází svého manžela na jeho turné, boří spekulace o tom, že je jejich manželství před krachem, jak světová média spekulovala loni kolem Vánoc. Na usmiřovací cestu by Justin vzal Jessicu spíš někam za romantikou nebo do exotického ráje třeba v Karibiku, než aby se s ním letadlem trmácela z metropole do metropole. Jejich manželství je tedy jistě natolik pevné, že si může dovolit i toto nepohodlné harcování...

Video
Video se připravuje ...

EXLKUZIVNĚ Justin Timberlake: Praha mu ležela u nohou! David Turek