1. května byla spatřena a vyfocena v hotelu na Miami, jak doprovází prince Harryho (29)! Manžel Gabriely ale může zůstat v klidu, rozhodně se nejednalo o žádný románek… Česká modelka dorazila na svatbu podnikatele Guye Pellyho, který provozuje exkluzivní noční kluby a jenž byl britskými médii nařčen z toho, že má špatný vliv na oba prince.

Kromě prince Harryho, přijel na svatbu i princ William (31) nebo princezna Beatrice z Yorku (25). Gabriela se pohybuje mezi královskou smetánkou jako doma, ale to neznamená, že se z ní stala namyšlená fiflena! I To potvrzuje i její nejlepší kamarádka Eva Jasanovská (34): „Gabriela se pohybuje v královských kruzích už pár let, ale stále stojí nohama pevně na zemi.“ I když se pohledná dívka z Pardubic vdala a nyní se jmenuje Gabriela Peacock, na své rodné Pardubice nezapomněla.

V roce 2010 darovala domovu důchodců 180 000 korun! A přestože má jazýček zmlsaný královskými bankety, na pořádné české jídlo nedá dopustit. Nedávno na svém Twitteru zveřejnila foto domácího štrůdlu vyrobeného z jablek z maminčiny zahrádky!

Kdo je česká kráska?

Narodila se 10. srpna 1979 a pochází z Pardubic. Modelingu se věnuje už od 14 let, v Londýně ji zastupuje agentura News Model Agency. Má titul bakaláře, který získala na University of Westminster v oboru Zdravotní věda. Žije v Londýně s dcerou Maiou a manželem Davidem, který je úspěšným bankéřem a momentálně partnerem v investičním fondu Cheyne Capital.