Policie má několik závažných otázek, na které potřebuje odpověď. Jednou z nich je také to, jak je možné, že po příjezdu do domu Peaches Geldof nenašla na místě žádné předměty, které by nasvědčovaly o užívání drog. Uklidil je manžel, než zavolal záchranáře a policii? Policie také nyní pátrá po dealerovi, od kterého drogy můžou pocházet.

Navíc se nyní objevila informace, že Peaches už několik týdnů před svou smrtí tajně navštěvovala odvykací kliniku nedaleko svého bydliště. O tom, že chodila na léčení, prý její manžel nevěděl. „Chodila sem vždycky jako by tajně, kradmo. Většinou se maskovala mikinou s kapucí,“ řekl deníku The Sun jeden z pacientů, který na kliniku také docházel. Podle něj měla Peaches předepsanou substituční léčbu. Měla brát 20 miligramů metadonu a na kliniku docházet pravidelně každý týden.

V posledních dnes svého života byla posedlá hudbou a životem amerického zpěváka Elliotta Smithe, který roky bojoval s alkoholovou a drogovou závislostí a v roce 2004 ve věku 34 let spáchal sebevraždu.

Peaches Geldof našel její manžel poté, co se vrátil domů. Modelka byla v domě sama a měla hlídat svého syna Phaedru. Když ji manžel našel, byl u jejího těla právě roční synek. Tragická smrt mladé modelky až velmi nápadně připomíná způsob, jak z tohoto světa odešla v roce 2001 její matka Paula Yeats. Také se předávkovala heroinem a její tělo našla tehdy čtyřletá dcera Tiger Lily, nevlastní sestra Peaches.