Po svých nesčetných eskapádách, kdy se Lindsay Lohan několikrát snažila neúspěšně vyléčit ze své závislosti na alkoholu a drogách, se rozhodla svůj dosavadní život promítnout do své vlastní reality show. Na konci natáčení ji čekala krutá rána osudu.

Nikdo to neví, ale potratila jsem během těch dvou týdnů, kdy jsem si vzala volno. Je to na dlouhé vyprávění,“ přiznala Lindsay moderátorce Oprah Winfrey, která herečku vyzpovídala v rámci reality show. Slzy, které se jí valily z očí, byly jasným důkazem toho, že to pro Lohan byla velmi bolestná zkušenost.

"To byl také důvod, proč jsem nepřišla na natáčení a všichni říkali, že nechci přijít. Jenže já jsem nemohla. Nemohla jsem se hýbat. Bylo mi zle. Psychicky vás to úplně rozhodí," dodala herečka.

O tom, kdo byl otcem jejího dítěte, však zarytě mlčela. Na jejím seznamu sexuálních partnerů, kterých bylo šestatřicet, se objevila i řada známých herců. Mezi nimi třeba Orlando Bloom, Justin Timberlake nebo Ashton Kutcher. Otázkou však zůstává, zda alespoň samotná Lindsay věděla, který z nich mohl být otcem.