Za smrt podle přátel mohla nejspíš tvrdá dieta, kterou modelka držela. Po porodu svých dvou potomků se totiž zvládla jako jedna z mála vrátit zpět ke své profesi. Přátelé ale pití ovocných šťáv, které nahrazovaly veškerou stravu, neschvalovali.

A vzhledem k tomu, že u těla krásné modelky, která naposledy předváděla minulý týden v Londýně na přehlídce společnosti F&F, nebyly nalezeny žádné důkazy, jak mohla zemřít, ani dopis na rozloučenou, měla příčinu smrti objasnit pitva. Ani ta ale nebyla úspěšná!

Výsledky pitvy totiž neukázaly na žádnou možnou příčinu smrti, ani srdeční infarkt, ani otrava, ani jiné selhání organismu. A tak se nyní přistoupí k toxikologickým testům, které snad pravou příčinu smrti odhalí. Na výsledky toxikologie si ale budeme muset počkat, můžou být hotovy až za několik týdnů.

V šoku ze smrti krásné modelky je i známý tvrďák a nejobávanější porotce v talentových soutěžích Simon Cowell (54). „Byla to krásná a vtipná dívka, její smrt je tragédie. Zvláště v jejím věku,“ přiznal pro televizní stanici Channel 5.