Zpráva o smrti krásné a talentované módní návrhářky L´Wren Scott šokovala nejen jejího dlouholetého přítele Micka Jaggera, ale také celý svět. L´Wren se objevovala ve společnosti vždy s širokým úsměvem na rtech a nedávala na sobě znát žádné trable, které ji v soukromí trápila.

Až pár dní před hrůzným činem, kdy spáchala sebevraždu, dala světu najevo, že kromě módy není nic, co by ji naplňovalo. „Móda je ten jediný ochránce, který vám pomůže přežít skutečnou realitu života,“ pronesla jen pár dní před smrtí na svém Instagramu.

V soukromí totiž krásná L´Wren trpěla těžkými depresemi. Její nejbližší známí dokonce přiznali, že se jí teprve nedávno zahojily rány, které si způsobila sama. Navíc byla na míle daleko od své lásky Micka Jaggera, který se na krátko přestěhoval do Austrálie, kde nyní se svou kapelou Rolling Stones koncertuje.

Podle některých zdrojů modelku nejvíc trápilo, že se ji i přes několik pokusů nepodařilo s Jaggerem, který má z předchozích vztahů celkem sedm dětí, nikdy otěhotnět. Ve svých devětačtyřiceti letech už nejspíš vzdala možnost, že se někdy stane matkou.