Garner se proslavila reality show, která pojednává o začínajících modelkách, moderátorkách a jiných krásných ženách, které se snaží uplatnit v showbyznysu. U nás vysílána nebyla a naštěstí ani nikdy nebude.

Teď to zkouší žhavá blondýnka jako modelka, herečka i módní návrhářka a když se v žádné z branží neuchytí, možná to zkusí v politice, nebo zkusí udělat kariéru přes postel nějakého slavného fotbalisty.

Když si posledně vyrazila Kimberley do společnosti, zastihli ji fotografové, kteří si jí nejdříve spletli s jinou, o dost známější blondýnou, ale když se z deziluze probrali, rozhodli se, že vyfotí i hvězdičku reality show, kterou viděla manželka jednoho z nich.

Toho Kimberley využila a začala se před fotografy natřásat jako náctiltá nanynka. A jak foukal vítr, zvedly se její sexy červené šaty a odhalily, že stejnou barvu mají i její kalhotky.

To, co by rozumná hvězda považovala za trapas, Kimberley zneužila, aby se o ní konečně začalo psát. A to se povedlo. Kdyby jí odhalené pozadí trápilo, rozhodně by se nesmála. Prokoukli jsme tě, bloncko!