Na své oblíbené filmové hvězdy čekali před losangeleským kinem fanoušci celé hodiny. Někteří tam dokonce nocovali ve stanech a spacácích. Není se čemu divit, Twilight sága: Rozbřesk – 2. část, je posledním dílem filmové ságy, která započala v roce 2008.

Zadeček vystrčit!

Největší pozornost na sebe na premiéře samozřejmě strhli hlavní představitelé snímku - Kristen Stewart, Robert Pattinson a Taylor Lautner. Všichni ochotně se ochotně podepisovali fanouškům a fotili se s nimi. Kristen nad svými kolegy přesto vyčnívala. Oblékla si totiž průsvitné béžové šaty, které odhalovaly její svůdné křivky. Nejvíce vynikal její zadeček, který, jak by řekli upíři, byl opravdu k nakousnutí.

Nevěra odpuštěna

Společné vystoupení Kristen a Roberta po premiéře posledního filmu viselo na vlásku. V červenci totiž na Kristen praskla nevěra. Chudákovi Robovi zahýbala s režisérem Rubertem Sandersem, se kterým natočila snímek Sněhurka a lovec. Ani Sandersovi nevadilo, že má doma manželku. Rob se nejdřív od Kristen odstěhoval, chtěl se s ní rozejít, ale láska nakonec zvítězila. Na premiéře tak oba působili jako harmonický pár.

Fotogalerie
17 fotografií