Video
Video se připravuje ...

Herce Hoffmana našli se stříkačkou v žíle! Máme poslední rozhovor? Tomáš Polák, Reuters

Šok, slzy, smutek. To vše ovládlo Hollywood a nejen ten po oznámení, že oscarový herec Philip Seymour Hoffman byl nalezen ve svém bytě mrtvý. Jako pravděpodobná příčina smrti se uvádí předávkování drogami. Balíčky s heroinem totiž ležely okolo vany, kde tělo leželo.

Policie i přivolaný patolog ohledali místo činu i tělo během odpoledních hodin. Hoffmanovo tělo pak bylo převezeno do márnice, kde bude provedena nařízená pitva.

Video
Video se připravuje ...

Misn Imposibl Youtube.com

O posledních minutách hollywoodského herce v nejbližších dnech podají svědectví nejspíš jeho kamarádi, kteří s ním byli v sobotu na večeři. Zaskočili si jen do restaurace dole v domě, kde Seymour bydlel. To byl poslední moment, kdy ho viděli živého.

„Poslední jídlo, které Hoffman večeřel, byl cheesburger. Rozhodně nevypadal, že by s tou partou lidí pokračoval někam na party,“ řekl očitý svědek z restaurace.

Ihned po oznámení hercovy smrti se před domem začali shromažďovat jeho fanoušci, kteří čekali na jakékoli informace. Dočkali se až za tmy a byl to smutný pohled. Na nosítkách zabalené do černého pytle vynesli policisté jeho tělo. Byla nařízena pitva, která objasní příčinu smrti.