Kim Basinger ztvárnila nespočet rolí, ve kterých byla většinou za sexy ženu, na kterou bylo radost pohledět. Její poslední outfit na premiéře filmu The Grudge Match však dopadl naprosto katastrofálně. Jindy pohledná blondýnka totiž totálně zabila svou ženskost!

Kim se nejspíš snažila o ležérní pánský styl, ale absolutně se minul účinkem. Modrý kostýmek s proužkem, s vestičkou a vázankou s kolečky byl naprostým krokem mimo. Ani řetízek hrající si na to, že Kim v kapsičce skrývá hodinky, nebyl tím pravým ořechovým.

To vše by se ještě dalo pominout a zachránit vhodně zvoleným účesem a make upem. Jenže tím ale herečka jen dílo zkázy dokonala! Rudá rtěnka působila na jinak ne příliš nalíčené tváři vulgárně. Navíc vlasy stažené do culíku vypadaly, jako by šampón viděly jen z rychlíku!

Kdysi bývalá šťabajzna se proměnila v mužatku, která s lehkostí zapadla mezi mužské obsazení nového filmu. Snad se Kim příště takovýchto šíleností vyvaruje a svým fanouškům opět ukáže svou krásu a ženskost v plné síle.