Vyjma třetího dílu Tokijská jízda hrál Paul Walker postavu policisty Briana O’Connora ve všech dosavadních dílech megaúspěšné akční série, která po celém světě vydělala téměř 48 miliard korun.

Poté, co Walker tragicky zahynul při sobotní autonehodě, zůstala ve vzduchu viset ožehavá otázka, zda bude po jeho smrt roztočený sedmý díl dokončen. K radosti všech fanoušků bude!

Většina filmu je již natočena

Informoval o tom Hollywood Reporter. Časopis s odvoláním na informované zdroje napsal, že produkce se zpozdí, ale film bude do kin uveden. Podle dostupných informací je většina filmu už natočená, ale ještě není dokončený.

Natáčecí štáb chce nyní nějaký čas počkat, ale film hodlá dokončit a uvést do kin. Walker zemřel v sobotu při dopravní nehodě vozu Porsche, který řídil jeho přítel. Herec byl ve voze jako spolujezdec a havárii u Los Angeles nepřežil ani on ani řidič. Řidičem byl Roger Rodas, se kterým Walker vlastnil obchod s luxusními automobily.

Podívejte se na záběry z natáčení Rychle a zběsile 7 na kterých je ještě Paul Walker!

Fotogalerie
11 fotografií

Tragické osudy herců

Stejný problém musel řešit například v roce 2008 režisér Terry Gilliam, když zemřel Heath Ledger, s nímž točil film Imaginárium Dr. Parnasse. Natáčení fantasy filmu bylo zastaveno, než do různých zpodobnění Ledgerovy postavy obsadil Juda Lawa, Johnnyho Deppa a Colina Farrella. Mezi další herce, kteří zemřeli uprostřed roztočeného filmu, patří například Brandon Lee, který byl zastřelen v roce 1993 přímo při natáčení filmu Vrána.