Katie Holmes prý našla novou lásku. Tou je podle amerického Acces Hollywood černošský herec, komik a zpěvák Jamie Foxx. Pár se společně poprvé objevil na konci srpna na charitativní akci v Hamptons. Na akci si dokonce spolu i zatancovali.

Katie má za sebou již jedno nevydařené manželství s Tomem Cruisem (51), se kterým má dceru Suri (7). Od jejich rozvodu se ale známá herečka držela, co se týče vztahů, v pozadí a s nikým oficiálně nerandila. Vrabci si štěbetali na střeše o nové lásce už v lednu, kdy ji dávali dohromady s Jake Gyllenhaalem (32), ale tyto drby se nepotvrdily. Změní se to nyní?

Podle všeho by to mohla být pravda. Jamie Foxx se totiž nechal v show Oprah Winfrey v roce 2012 slyšet, že jeho soukromí je jen jeho věc. „Ať už randím s kýmkoliv, nikomu dalšímu do toho nic není! Já jsem velmi milující…když je vedle mě ten správný člověk,“ svěřil se herec Oprah.

Z toho se dá soudit, že, i kdyby byl Jamie kandidátem na nevlastního tatínka malé Suri, rozhodně by to nevyhlásil do světa.  

My můžeme smolařce Katie přát, aby konečně našla toho pravého…i kdyby to Jamie nebyl.

Fotogalerie
6 fotografií