Sir Richard Branson koupil Necker Island v roce 1979 jako opuštěný ostrov, kde vybudoval ráj na zemi. Necker Island je jedním z Britských panenských ostrovů. Jeho residenci využívali světové celebrity jako místo své dovolené, pokud si chtěli užít soukromí a nebýt nikým rušeni, mezi nimi i Jay-Z (43) s Beyoncé (32), Harry Styles (19) z One Direction nebo Kate Winslet (38). V létě 2011 zde strávili své líbánky i princ William (31) s manželkou Kate (31).

V srpnu 2011 ale ostrov zachvátil požár a Branson musel začít s renovací znovu. „Nechtěli jsme ztratit kouzlo bývalého domu, který vyhořel, ale zároveň jsme chtěli přidat nějaké nové věci, které by kouzlo tohoto místa ještě více podtrhly,“ prozradil Branson britským novinám The Mirror. Sám také přiznal, že v noc požáru spadl nahý do kaktusů.

Renovace skončila jen před několika málo dny, a tak Sir Richard Branson nezahálel a okamžitě své zrekonstruované hnízdečko představil veřejnosti. S rodinou se stěhuje zpět a plánuje velkou párty, která má oslavit znovuobnovení sídla. „Bůh nás přivítal zpět,“ doplnil Branson.

A jak to na Necker Island vlastně vypadá? Můžete se podívat do naší rozsáhlé fotogalerie.

Fotogalerie
17 fotografií