Herec a režisér Ben Affleck již jednou oblek superhrdiny oblékl. Stalo se tak v roce 2003, kdy byl do kin uveden snímek Daredevil. Affleck v něm hrál slepého právníka, který si to s neřády rozdává jako maskovaný mstitel. Při natáčení se dokonce seznámil se svou budoucí manželkou a matkou dětí Jennifer Garner, která ve filmu hrála jeho femme fatale Elektru.

Batman není slepý právník

I když mu role slepého právníka celkem sedla, nejsou fanoušci Batmana nadšeni, že jejich komiksovou modlu ztvární na stříbrném plátně po Christianu Baleovi právě on. Má pověst toporného herce a diváci se obávají, že charismatického milionáře Bruce Wayna alias Batmana prostě nezvládne zahrát.

Horší byly jen Clooneyho bradavky

„Obsazení Benna Afflecka do role Batmana je pro frančízu nejhorší věc od netopýřích bradavek George Clooneyho,“ napsal na Twitter fanoušek Maurice Scarborough. Narážel tím na tragický film Batman & Robin, který je všeobecně považovaný za jeden z nejhorších počinů kinematografie všech dob.

Batman v Supermanovi

Affleck si zahraje Batmana v pokračování snímku Muž z oceli, jehož hlavní postavou je jiný superhrdina – sám Superman. Toho bude hrát opět Hanry Cavill. Natáčení filmu v režii Zacka Snydera má začít v roce 2014 a s premiérou se počítá 17. července 2015.

Fotogalerie
8 fotografií