Michael Philip Jagger se narodil 26. července 1943 jako nejstarší syn učitele a kadeřnice. Miloval zpěv, působil v kostelním sboru, později ho silně ovlivnili černošští zpěváci, hlavně Chuck Berry.

Když začínal, nechal se slyšet, že se dal na muziku, aby mohl brát drogy a mít sex. Teď prý bere drogy, aby mohl ještě hrát rock’n’roll a mít sex!
Vyzkoušel skoro všechno – LSD, kokain i heroin. „Lidé, kteří berou drogy občas, jsou skvělí. Není na tom nic špatného.“

Mick se drogám sice nevyhýbal, ale proti dalšímu členovi kapely Keithu Richardsovi to byl troškař. „Kdyby na světě vypukla jaderná válka, na jejím konci přežijí jen švábi a Keith Richards,“ říká o svém kumpánovi. Mick také s kapelou vypil cisterny whiskey a piva.

Mickovy manželky a partnerky

Mick si za hlavní smysl své existence stanovil podle jednoho amerického publicisty snahu mít sex se všemi obyvatelkami zeměkoule. Jeho postelí prý prošly stovky žen, mezi nimi mnoho známých tváří. Výsledek? Sedm dětí se čtyřmi ženami. A dva rozvody.

Snímek ze základky v Dartfordu v anglickém hrabství Kent z roku 1951, v levém kroužku Jagger, v pravém Keith Richards 70.

Marianne Faithfull
1965–1970

Zpěvačka se po boku Jaggera objevovala v šedesátých letech. Byl to velice bouřlivý vztah a trval skoro pět let.

Marsha Hunt
1967–1970

Zpěvačce psal tklivé dopisy, některé z nich kráska později vydražila za 5,9 milionu korun. V roce 1970 se jim narodila dcera.

Pamela Des Barres
1969–1971

Jaggerova fanynka studovala malířskou školu a jako jednu z prací odevzdala kresbu Mickových genitálií. Dostala jedničku, v Británii A!

Bianca Pérez-Mora Macías
1970–1978

S těhotnou kráskou se oženil 12. května 1971 v Saint-Tropez.  „Moje manželství skončilo v den svatby,“ prohlásila, když v květnu 1978 zažádala o rozvod.

 Jerry Hall
1977–1999

S modelkou  zplodil čtyři děti. Když ho vztah omrzel, zpochybnil plážový obřad. Rozchod ho přišel na 370 milionů Kč!

Slavné milenky: Do postele prý dostal tisíce žen. A několik mužů...

Na přelomu tisíciletí měl prý románek i s krásnou modelkou Carlou Bruni, nynější chotí francouzského exprezidenta Sarkozyho. Poznal ji ještě jako milenku Erica Claptona.

Usiloval rovněž o Angelinu Jolie, když ji potkal jako 22letou při natáčení klipu. Říká se, že ji značně obměkčily náušnice v ceně pěti tisíc dolarů, které jí poslal. Údajně s ním pak šla do sadomasochistického klubu.
V prosinci 1983 Jagger přiznal, že měl i několik homosexuálních vztahů, mimo jiné i s Davidem Bowiem.

Bowieho s Jaggerem údajně v posteli přistihla Angie Bowie, která se vrátila domů dříve, než plánovala. Prý zareagovala velmi pohotově – k snídani jim přinesla čerstvou kávu a džus.

Fotogalerie
7 fotografií