Nekonečných deset let čekali fanoušci Davida Bowieho na nové CD a právě dnes se konečně dočkají. Zpěvák právě uvádí na hudební trh své 24. studiové album s názvem The next day (Další den).

Davidova manželka Angie k této příležitosti poskytla rozhovor deníku The Sun, ve kterém prozradila ty nejintimnější tajemství z jejich společného života. "V posteli měl nejraději muže i ženu. Noc před naší svatbou jsme si užívali s kamarádkou. Vzbudili jsme se pozdě a málem zmeškali obřad,“ prozradila Angie, která se za Bowieho provdala v roce 1970 a žila s ním deset let.

David a Mick

V sedmdesátých letech byl Bowie na vrcholu stejně jako zpěvák Mick Jagger se svou skupinou Rolling Stones který se Bowiem velice vřele "přátelil". Angie je jednoho rána našla ležet nahé v posteli. „Přinesla jsem snídani a zeptala se jich, jakou měli noc. Byli úplně nazí. Myslím, že nešlo o žádnou romantiku, ale jen rozmar z opilosti,“ práskla světové hvězdy bez obav Angie.

Nahrál Odpad

Zatímco fanoušci a kritici novou desku Davida Bowieho vynášejí do hudebních nebes, Angie jejich názor rozhodně nesdílí. "První píseň byla otřesná. Pustila jsem si další a ta byla ještě horší. Říká se, že je to hudební návrat století. Podle mě je to album odpad," nenechala Angie na nejnovějším počinu svého exmanžela nit suchou.

Fotogalerie
5 fotografií