Jolie kvůli velké pravděpodobnosti, že onemocní rakovinou prsu, na kterou zemřela její matka a teta, podstoupila oboustrannou mastektomii. Lékaři jí odstranili obě ňadra, zachovali jí však bradavky a kůži. Tu při dalším zákroku vyplnili silikonovými implantáty.

Větší objem hrudníku, který Angelina po operaci získala, je nepřehlédnutelný. Až by se mohlo zdát, že ji při její velmi štíhlé postavě, z níž vystupují kosti potažené pouze kůží, musí její nová prsa převažovat dopředu. Tak velké poprsí Jolie nyní má. Optickému dojmu velkých ňader dopomohla bílá róba, která ho umocnila.

V bílých šatech, které zdobila výrazná vlna v pase, nepřehlédnutelné pláty zlatého opasku a na zádech řada drobných bílých knoflíčků po celé délce šatů, se objevila na berlínské premiéře filmu World War Z, v němž hlavní roli hraje její manžel Brad Pitt. Do německé metropole se dvojice už i se všemi svými dětmi přesunula z Paříže, kde byla premiéra před pár dny.

V romantické Paříži také Pitt s Angelinou oslavili její 38. narozeniny. Zamilované hrdličky si zašly do luxusní restaurace, kde si jako hlavní chod daly humra, podávalo se samozřejmě nejlepší francouzské víno a na závěr následoval dezert, který si Angelina výjimečně neodpustila. Byly to přece její narozeniny…

Fotogalerie
7 fotografií