Britská zpěvačka ohromuje svou vypracovanou postavou. Když se s dcerkou Bluebell Madonnou (7) vypravila v Austrálii na pláž, přítomní strnuli. Geri má totiž ve 40 letech postavu jako teenagerka. V malinkatých bikinách s květinovým vzorem vyniklo její drobné, štíhlé tělo a jindy velmi okázale nalíčená Halliwell, si tentokrát byla svým vzhledem tak jistá, že i na teatrální make-up zapomněla.

"Pochopitelně, že jsem stále marnivá. Chtěla jsem vypadat co nejlépe a tak jsem se trošičku namazala samoopalovacím krémem," vysvětlovala svůj zdravý vzhled zpěvačka.

Že ale její kouzlo nebude jen v krému, je na první pohled jasné. Za vypracovanými břišními svaly, pevnými stehny a štíhlými pažemi jsou spíše než kosmetika hodiny tvrdé dřiny a odříkání.

"Bojovala jsem za to, abych měla perfektní tělo, a v momentech, kdy mi chybí sebedůvěra, tam ten hlas stále je. Nejsi dost dobrá, musíš být lepší, stále mi našeptává. Ale dnes si to uvědomuji víc než dřív. Kdysi to býval nejsilnější hlas v mé hlavě. Dnes jsem schopna mu poručit: Buď už zticha." Tak okomentovala svůj celoživotní boj za štíhlou postavu porotkyně pořadu Austrálie má talent bývalá Spice girl.

Fotogalerie
7 fotografií