Bollywood je v šoku. Indická herečka Jiah Khan (25) byla v pondělí nalezena mrtvá ve svém bytě. Hrůznou podívanou Jiah Khan "připravila" své mamince Rubiyi, která na pondělní návštěvu dcery nikdy nezapomene. Podle očitých svědků ji právě matka našla oběšenou. 

Herečka nezanechla žádnou zprávu a vyslýcháni jsou všichni, kdo by se smrtí bollywodské hvězdy mohli mít něco společného, její sousedé, služebná i vrátný.

Přátelé a kolegové se také pustili do spekulací o tom, co Jiah Khan k sebevraždě přivedlo. Herečka trpěla kvůli neúspěchům v osobním životě depresí, po pracovní stránce však měla rozjednaných několik projektů a podle všech nic nenasvědčovalo tomu, že by svůj život chtěla předčasně ukončit.

Nafisa, jak se původně bollywoodská herečka jmenovala, pocházela z Londýna a do Indie se přestěhovala v rámci herecké kariéry. Tam si také změnila své jméno.

Herečka se proslavila především filmem Nishabd, ve kterém hrála po boku Amitabha Bachchana. Ten jako jeden z prvních na smrt bývalé kolegyně zareagoval slovy: "Cože? Jiah Khan? Co se stalo? Je tohle v pořádku? Neuvěřitelné!" napsal zděšený herec na Twitteru.

 

Fotogalerie
3 fotografie